Stilist Mijo Majhen prezentirao korištenje BaByliss Hydro Fusion rotirajuće četke

Nakon fashion weeka u Milanu i Parisu, poznati frizer i stilist za kosu Mijo Majhen održao je BaByliss look&learn edukaciju na ovogodišnjem šestom po redu InDizajnu, sajmu interijera.

Mijo nam je uz pomoć BaByliss brand ambasadorice Andree Andrassy prezentirao kako u svega par minuta uz korištenje BaByliss Hydro Fusion četku možemo dobiti oblikovanu kosu s vidljivim zaglađivanjem, dok korištenjem BaByliss Curl & Wave Trio uvijača postižemo savršene kovrče kao iz frizerskog salona.

Kada je riječ o zdravoj i njegovanoj kosi osim preparata za njegu bitno je odabrati i prave proizvode za oblikovanje, a to najbolje zna Andrea Andrassy koja svoju kosu oblikuje upravo pomoću BaByliss proizvoda.

BaByliss proizvode koristim već par godina i iz mjeseca u mjesec u suradnji s Tehno Magom otkrivam nove BaByliss proizvode koje mi pomažu da ovisno o dnevnim planovima i obvezama uvijek mogu imati savršenu frizuru u par minuta”, izjavila je Andrea Andrassy.

Hydro-Fusion Četka za kosu

BaByliss Hydro Fusion četka istaknuta je po svojoj inovativnoj plazma ionskoj tehnologiji koja omogućava brzo i snažno sušenje kose s efektom zaglađivanja. Ova tehnologija koristi dvostruki ionski sustav da bi održala optimalnu vlažnost kose kako bi kosa ostala hidratizirana, a s druge strane uklanja neželjene kovrče prilikom sušenja i oblikovanja.

BaByliss Curl & Wave Trio Uvijač za kosu

Kada je riječ o oblikovanju uvojaka, BaByliss Curl & Wave Trio uvijač sa čak tri nastavka pruža razne mogućnosti kada se radi o oblikovanju kose. Konusni nastavak pruža definirane kovrča koje će trajati. Ovalni nastavak dodaje volumen i nježne valove vašoj frizuri, stvarajući glamurozan izgled, a sa uvijenim nastavkom možete napravite opuštene beach valove

Uz BaByliss proizvode sigurni ste da ćete imati frizuru kao sa svjetskih naslovnica.