Mnogima oblikovanje kose često predstavlja izazov – bilo da žele postići savršeno definirane kovrče, glatki izgled ili neki drugi željeni stil.

Svaki tip kose nosi svoje specifičnosti, tehnike i proizvode koji im odgovaraju. Neki se bore s neposlušnim pramenovima i kovrčama koje je teže ukrotiti, dok drugi traže načine za očuvanje volumena ili dugotrajnog zaglađivanja.

Raznolikost tekstura kose zahtjeva inovativne pristupe, pa korisnici često testiraju različite alate, proizvode i tehnike kako bi pronašli najučinkovitiji način za postizanje željenog stila.

Svojevrsna je to umjetnost koja se odvija pred ogledalom, gdje korisnici eksperimentiraju s različitim metodama kako bi konačno pronašli onu savršenu frizuru koja odražava njihovu jedinstvenu osobnost.

Jedinstvena Advanced Plasma tehnologija

Hydro-Fusion kolekcija za sušenje i oblikovanje koristi jedinstvenu Advanced Plasma tehnologiju, koja se bori protiv kovrčavosti.

Istovremeno hidratizira i zaglađuje kosu, dajući joj dodatni sjaj.

Ova tehnologija predstavlja revoluciju u postizanju zdrave, hidratizirane i sjajne kose. Koristi dvostruki ionski sistem za smanjenje vlage u kosi, odnosno istovremeno kombinira pozitivne i negativne ione, koji hidratiziraju i eleminiraju statički elektricitet u kosi.

BaByliss Hydro-Fusion

Kombinacijom pozitivnih i negativnih iona ubrzava se zatvaranje kutikule kose i razgradnje molekula vode tijekom procesa sušenja što omogućuje kosi da zadrži svoju prirodnu vlažnost.

Ioni se eliminiraju iz četiri otvora za povećanu distribuciju i pokrivenost kose. Sušilo za kosu i rotirajuća četka za oblikovanje kose dobili su izvrsne povratne informacije od potrošača tijekom testiranja, na društvenim mrežama i u recenzijama.

BaByliss Hydro-Fusion kolekciju čine snažno sušilo za kosu, četka i rotirajuća četka te pegla za kosu.

Sušilo za kosu Hydro-Fusion D773DE

Sušilo za kosu Hydro-Fusion D773DE je vrhunski uređaj koji kombinira visoke performanse s naprednom plasma tehnologijom, pružajući nevjerojatno i snažno sušenje.

Sa impresivnom snagom od 2100W, ovo superiorno HTDC sušilo za kosu ne samo da ubrzava proces sušenja, već i ostavlja kosu iznimno zaglađenom i sjajnom. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji koja se nalazi u njegovoj jezgri, ovo sušilo pruža brze i efikasne rezultate bez narušavanja zdravlja kose.

Hydro-Fusion D773DE dolazi s posebno dizajniranim difuzorom, koji čini sušenje i oblikovanje kose jednostavnim i učinkovitim. Difuzor nježno oblikuje prirodne kovrče, ostavljajući ih mekanima i sjajnima.

BaByliss Hydro-Fusion Sušilo za kosu

Rotirajuća četka Hydro-Fusion AS773E

Četka za kosu Hydro-Fusion AS773E donosi revolucionarnu kombinaciju snage i funkcionalnosti za besprijekorno oblikovanje kose.

Opremljena snažnim motorom od 700W i 50 mm dvosmjernim okretnim stilizatorom, ova rotirajuća četka omogućuje brzo sušenje i precizno oblikovanje, čineći styling rutinu jednostavnom i učinkovitom.

Jedinstveni dvosmjerni okretni stilizator omogućuje fleksibilnost u oblikovanju kose, prilagođavajući se vašim željama i stilskim preferencijama. Mekane dlake na četki nježno prodiru kroz kosu, pružajući ugodno iskustvo i istovremeno pomažući u zaglađivanju vlasi.

Rezultat je nevjerojatno sjajna kosa koja zrači zdravljem.

Hydro-Fusion AS773E četka za kosu nije samo alat za styling – ona je inovativno rješenje koje kombinira snagu sušenja, preciznost oblikovanja i njegujući učinak na kosu.

Rotirajuća četka Hydro-Fusion

Četka za kosu Hydro-Fusion AS774E

Četka za kosu Hydro-Fusion AS774E pruža snažno iskustvo sušenja i oblikovanja kose zahvaljujući impresivnoj snazi od 1000W. Ova inovativna četka omogućuje brzo sušenje, dok istovremeno omogućuje kreiranje različitih frizura zahvaljujući četiri izmjenjiva nastavka.

Sa četiri različita nastavka, ova četka pruža sve što vam je potrebno za potpuno oblikovanje kose. Nastavci za sušenje, peglanje, zaglađivanje te kreiranje volumena i oblika prilagođavaju se vašim željama i potrebama, pružajući vam slobodu eksperimentiranja s različitim stilovima.

Nakon upotrebe, rezultat je kosa koja ne samo da je suha i oblikovana već i svilenkasta na dodir s raskošnim sjajem. Hydro-Fusion as774E četka za kosu ne samo da zadovoljava visoke standarde performansi, već i osigurava da vaša kosa bude u najboljoj formi.

Hydro-Fusion Četka za kosu

Pegla za kosu Hydro-Fusion ST573E

Pegla za kosu ST573E je visokoučinkoviti alat za oblikovanje kose koji pruža izvanredne rezultate, ostavljajući kosu glatkom i sjajnom. Sustav Advanced Ceramics je ključna karakteristika ovog uređaja, jer pruža brz porast temperature i omogućujuće homogeno zaglađivanje cijelog pramena kose.

Inovativne zaobljene keramičke ploče čine ovu peglu još svestranijom, omogućujući ne samo izravno zaglađivanje već i jednostavno kreiranje kovrča. Bez obzira želite li postići ravnu, glatku kosu ili elegantne kovrče, pegla za kosu Hydro-Fusion ispunjava sve uvjete.

Dodatna sigurnost osigurana je automatskim isključivanjem, čime se eliminira potreba za brigom o tome jeste li isključili uređaj.

Hydro-Fusion Pegla za kosu