Odlazak kod frizera jednom mjesečno mnogima predstavlja trošak i gubljenje vremena. Rješenje – ošišajte se sami kod kuće!

Da biste postigli modernu frizuru, potreban vam je dobar trimer ili škare, a u nastavku pročitajte nekoliko savjeta koji će vam pomoći da pronađete savršeni uređaj za sebe.

Frizura kao iz frizerskog salona

Ako se pridržavate ovog zlatnog pravila, prvi će put sve proći bez problema – ne pokušavajte odmah praviti novu frizuru, samo osvježite staru frizuru dok malo ne uvježbate.

Što vam je potrebno: aparat za šišanje ili trimer, češalj za odvajanje, ručnik i ručno ogledalo za kosu na zatiljku.

Za čisti i profesionalni rezultat trebali biste uzeti u obzir sljedeće:

  • Radite ispred velikog ogledala.
  • Nabavite dobra aparat za šišanje, trimer i češalj.
  • Češljajte kosu unazad.
  • Pripremite razne oštrice i vodilice koje će vam trebati za frizuru iz snova prije nego što započnete šišanje.
  • Bolje započeti s manjom dužinom skraćivanja – uvijek je možete kasnije skratiti dodatno.
  • Počnite od sljepoočnica i krenite bočnim stranama do potiljka. Držite glavu za brijanje pod malim uglom u odnosu na glavu i pomaknite je odozdo prema gore.
  • Gornju kosu ošišajte posljednju.
  • Za precizne konture najbolje je koristiti precizni trimer kao završnu obradu.

Naš savjet:
Kako biste svaki dan izgledali svježe kao da ste od frizera, kosu biste trebali šišati svakih 10-15 dana.

Kako odabrati pravu mašinu za šišanje

Konačan rezultat vašeg šišanja uvelike ovisi o kvaliteti vašeg aparata za šišanje. BaByliss MEN nudi trimere i višenamjenske uređaje koji su snažni, moćni i jednostavni za korištenje. Svi su opremljeni dodacima koje je lako zamijeniti, omogućavajući precizno podešavanje dužine rezanja prema vašim željama. Ovisno o vašem ukusu, možete postići kratku ili dugu frizuru – sve je moguće.

Aparati za šišanje mogu raditi na struju ili bateriju. Trajanje baterije ovisi o modelu, a neki mogu trajati do 60 minuta korištenja. Ako preferirate aparate na struju, važno je imati dovoljno dugačak kabel kako biste se mogli slobodno kretati.

Za gustu kosu BaByliss je razvio posebne trimere za kosu, poput E696E s funkcijom prorjeđivanja za tanjenje kose. Profesionalne mašine za šišanje poput E962E ili E935E iz BaByliss MEN asortimana omogućuju vam uživanje u naprednim tehnologijama i funkcijama. To uključuje funkciju brzog punjenja (30 minuta punjenja za 10 minuta rada), turbo funkciju (20% veće performanse rezanja u odnosu na konvencionalne makaze za kosu BaByliss MEN) te izuzetno široke profesionalne oštrice od nehrđajućeg čelika ili titana za ultra čisti rezultat.

Ako želite ne samo podrezati kosu, već i oblikovati bradu, uređaj 2 u 1, poput E791E, može biti idealan za vas. S njegovim preciznim vodičem možete lako oblikovati bradu.

Kada pronađete svoj savršeni trimer ili mašinu za šišanje, ništa vam neće stajati na putu prema profesionalnom šišanju!